06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Huisregels

1. Voor aanvang van de eerste behandeling zal ik je een aantal vragen stellen over jouw medische verleden.

2. Ben je reeds onder behandeling van een arts, specialist of therapeut dan kan ik je vragen eerst te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

3. Gebruik van medicijnen dien je altijd te melden.

4. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

5. Ten allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden.

6. Annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

7. Te laat gaat ten koste van jouw eigen tijd.

8. Afspraken kunnen worden gemaakt per mail, voorkeur gaat uit naar telefoon.

9. In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van Massagepraktijk 4Body&Mind na elke behandeling gereinigd.

10. Om je volledig aandacht te kunnen geven, neem ik zelf de telefoon niet aan tijdens het masseren. Daarom vraag ik je om jouw mobiele telefoon ook uit te schakelen.

11. Indien de betaling plaatsvindt via een cadeaubon of cadeaukaart, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten afneemt.

12. Ik behoud mij het recht voor cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

13. Roken is niet toegestaan in de behandelruimte en daarbuiten.