06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Afslankmassage/Anti cellulite massage

Afslankmassage is een goed alternatief voor een dure liposuctie behandeling en helpt de doorbloeding van het onderhuidse bindweefsel te verbeteren, waardoor vocht en afvalstoffen, die zich vaak ophopen in vetcellen, beter afgevoerd kunnen worden. Cellulite en vetophopingen verminderen.

Tijdens de afslankmassage wordt er gebruik gemaakt van een Cupping glass om zo een nog beter resultaat te krijgen. Na de massage wordt de huid ingesmeerd met Body Contour gel. Deze gel zorgt ervoor dat je huid afkoelt, strakker wordt en dat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Door een afslankmassage verlies je geen gewicht, wel worden door de stevige en diepe massagetechniek cellulite en vetophopingen aanzienlijk minder en bewezen is dat je zelfs 1 à 2 kleding maten slanker kan worden. Je huid wordt strakker, je gaat lekkerder in je vel zitten en je voelt je zekerder. Wil je echt gewicht verliezen dan is afslankmassage naast een gezonde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning een mooie doeltreffende combinatie.

Zones:
Bovenbenen achterkant en billen of onderug/heupen.
Bovenbenen voorkant en de buik.
Buik, Heupen en onderrug.

Drink de dag voor de behandeling 2,5 liter water en doe dit elke dag tijdens het behandeltraject.
Eet voor de behandeling niet te veel.

Deze behandeling kan niet worden toegepast tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding i.v.m. de afvalstoffen die vrij komen.

Afslankmassage inplannen?

Tarieven:

kuur 5x 45 minuten en een crème om dagelijks zelf thuis te gebruiken (t.w.v. €124,95)
voor €275,-
Losse behandeling €40,-
(een losse behandeling is niet aan te raden)

Massage inplannen

Contact opnemen

Bel 06-52573736