06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Ceylon Treatment Almere

Ervaar volledige rust tijdens deze mini vakantie.

Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat voedend is voor de huid. Naast een reiniging met shower foam en een massage met sheabutter, word je ook gescrubd met een milde seasalt bodyscrub. De huid wordt rijkelijk gevoed met de producten op basis van shea noten, sandelhout, patchoeli, een vleugje jasmijn en fruitbloesem. Na deze behandeling voel je je als herboren en heb je een zijdezachte huid.

Kies je voor het treatment van 90 minuten dan wordt je ook verwend met een heerlijk warme rugpakking van sheaboter.

De geur van de Ceylon neemt je mee naar het groene eiland aan de Indische Oceaan. 

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie, kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen bestaan.

Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmende Shea Butter, die de huid voedt, zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

Ceylon Treatment

Tarieven:
90 min – € 100,-
60 min – € 80,-

Op afspraken in het weekend
berekenen we een toeslag van 5%

Massage inplannen

Contact opnemen

Bel 06-52573736