06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Hoofdpijnmassage Almere

Hoofdpijnklachten verlichten en soms zelfs compleet wegnemen

Hoofdpijn dat wordt veroorzaakt door (spier) spanning in de nek (ongeveer 70% van alle hoofdpijngevallen) is met deze specifieke massage goed te behandelen. Hoofdpijn kan een behoorlijke impact hebben op het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden. Het kan ervoor zorgen dat je niet goed meer kunt functioneren in het dagelijks leven.

Eén op de vijf Nederlanders heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. De spieren van schouders en nek worden los gemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan de spieren die veelal hoofdpijn veroorzaken. Deze massage kan hoofdpijnklachten verlichten en soms ook zelfs compleet wegnemen.

Zelfs al bij een lichte hoofdpijn kan de massage pijn wegnemen

Er zijn verschillende soorten hoofdpijnen, migraine en spanningshoofdpijn zijn de bekendste twee. Bij een migraine aanval of een zware hoofdpijn wordt je niet gemasseerd. Dat is het laatste waar u dan behoefte aan heeft. Maar heb je last van spanning of stress dan is het raadzaam om enkele hoofdpijn massages te ondergaan. Zelfs al bij een lichte hoofdpijn kan de massage pijn wegnemen of in ieder geval verzachten.

Raadpleeg bij aanhoudende hoofdpijn altijd eerst een arts!

8  hoofdpijn-massage

Hoofdpijnmassage inplannen?

Tarieven maandag – vrijdag:
 60 min – € 75,-
 30 min – € 45,-

    In het weekend berekenen we een            toeslag van 5%

Massage inplannen

Contact opnemen

Bel 06-52573736