06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Zwangerschapsmassage Almere

Speciale massagetafel

Bij 4Body&Mind kun je vanwege onze speciale massagetafel, liggend op je buik de massage ondergaan, een unieke en zeer ontspannende ervaring!
Wij zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage we hebben hier namelijk een aparte opleiding voor gevolgd. Dit betekent dat wij weten wat wel en niet mag in de zwangerschap, wel zo veilig.

Een unieke tijd

Een zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor jouw lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen en je te laten verzorgen.

Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in jouw lichaam. Hormonen veranderen de spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby en jouw voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slecht slapen, hoofdpijn en misselijkheid. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

De eerste 12 weken

Tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap is het aan te raden om geen gebruik te maken van een massage. In deze periode is de bevruchting net een feit en de embryo is nog zeer teer en fijngevoelig. Na deze periode is er voldoende ontwikkeling van het ongeboren kind om de moeder te kunnen behandelen en masseren, zodat ook het kind kan meegenieten van de behandeling.

Jij en de baby kunnen tot het einde van de zwangerschap van de vele voordelen van een zwangerschapsmassage profiteren!

Massage tijdens de zwangerschap is zeer heilzaam en een genot voor moeder en kind.

Bewust worden van jouw nieuwe lichaam

Vooral ook tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van diepe ontspanning onmisbaar. Op het werk moet alles afgerond worden voordat het zwangerschapsverlof ingaat en thuis moet ook alles in orde zijn voor de komst van de baby. Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling kunnen aanzienlijk afnemen.

De zwangerschapsmassage mag alleen worden gegeven als de zwangerschap goed verloopt en het kindje gezond is.

Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts!

zwangerschapsmassage-almere

Zwangerschapsmassage inplannen?

Tarieven maandag – vrijdag:
90 min – € 95,-
60 min – € 75,-
30 min – € 45,-

     In het weekend berekenen we een            toeslag van 5%

Massage inplannen

Contact opnemen

Bel 06-52573736