06-52573736 info@4bodyenmind.nl

Over ons

Kimberley is eigenaresse van 4Body&Mind

Mijn naam is Kimberley Peperkamp en ik ben eigenaresse van 4Body&Mind. Ik heb in juni 2010 mijn diploma voor schoonheidsverzorging behaald. Ik kwam er tijdens deze opleiding achter dat het beroep schoonheidsspecialiste mij niet aanspreekt. Maar het menselijke lichaam en masseren vond ik daar wel enorm interessant. 

Masseren is mijn passie

In 2012 opende ik de praktijk, na verschillende opleidingen en cursussen te hebben gevolgd. Op dat moment was ik net 21 jaar. Nog steeds vind ik masseren heerlijk om te doen. Mijn eigen massagepraktijk is een droom die werkelijkheid is geworden. Het is heerlijk om van je hobby je werk te kunnen maken.

Ik ben gediplomeerd in alle massages die ik aanbied. Ik heb alle nodige informatie met betrekking tot het menselijke lichaam, zoals anatomie en fysiologie geleerd. Omdat ik het vak zo leuk vind blijf ik mij ontwikkelen. Naast deze praktijk ben ik onlangs ook een andere praktijk begonnen, genaamd Beyond Your Body. De website van deze praktijk gaat binnenkort live.

Masseren is zoveel meer dan strijken en kneden alleen. Door massage veroorzaak je een diepe ontspanning en massage kan ook goed helpen bij verschillende klachten. Een massage kan je ondersteuning bieden, tijdens de drukte van het leven, om weer tot jezelf te komen, een moment voor jezelf en weer even te landen in je lichaam.

Je bent van harte welkom!

Liefs Kimberley

Mijn naam is Donna Ernst

Ik heb onlangs mijn klassieke massage opleiding afgerond en kan niet wachten om lekker aan de slag te gaan. Voor nu richt ik mij vooral op de ontspanningsmassages, maar ik zal de komende tijd meer cursussen gaan volgen en daarmee ook mijn aanbod gaan verbreden.

Toen ik zelf een massage onderging dacht ik ‘dit lijkt mij eigenlijk ook best wel leuk om te doen!’. Ik dacht dat het een opwelling was, en liet het los. Hierna ben ik toch gaan praten met mensen, en wat bleek: je hoeft niet 4 jaar lang een studie te volgen en hebt meerdere praktijkgerichte trainingen. Dat maakte het voor mij veel aantrekkelijker. Ik heb eerst een dagcursus gevolgd, om te zien of het echt geen opwelling was, ik was gelijk super enthousiast!

Als trouwe klant van Kimberley, deelde ik deze info met haar. Zij reageerde hier super positief op, waardoor bij mij dat vlammetje nog meer aan ging. Want ik had er nog niet eens aan gedacht dat ik een rol in haar prachtige praktijk zou mogen vervullen. Ik kom hier al heel graag en steeds regelmatiger vanwege de hypnotherapie sessies die ik geef, maar nu voelt het nog meer als een thuis. Ik hoop dat ik jullie het gevoel van thuiskomen ook kan laten ervaren tijdens mijn massages.
Mocht je trouwens een vraag hebben over mij, mijn massages of hypnotherapie, laat het dan gerust weten.